Tulostenlasku toimii nyt oikein

0 Comments

Olemme tämän kauden aikana päivittäneet tasoituslukuluokan osalta niin, että joka kisaan ilmoittautuessa annetaan tasoitusluku. Ennen tätä päivää tulokset laskettiin kuitenkin vielä vanhaan tapaan luvulla veneen tiedoista, mutta nyt kaikkien tämän vuoden kisojen tulokset lasketaan ilmoittautumislomakkeessa annetun kisakohtaisen luvun perusteella, eli kuten on tarkoitus. Kannattaa vilkaista tämän kauden tasoituslukukisat läpi halutessaan, jotain pieniä muutoksia voi olla.

Muistakaahan kuitenkin käyttää oikeita lukuja — Lisäsimme tarkistuksen, että tasoitusluku on vähintään 0,5000 ja enintään 1,5000, eli muistakaahan käyttää desimaalierotinta. Edes Sunwind 27:n tasoitus ei taida olla 0,18, eikä Inferno 29 taida kulkea ääntä nopeammin (FinRating 8705) 😉

Purjehduskaudenaikaiselta kilpailukauden tauolta terveisin,
Näsijärvenkisat.fi-hallintotiimi

One thought on “Tulostenlasku toimii nyt oikein”

  1. Näsijärven FinRating -kisoissa saa käyttää vanhojen todistusten mittalukuja. Kiinnittää huomiota, että varsinkin kisojen kärkiveneet ajavat mittaluvuilla, jotka ovat merkittävästi pienempiä kuin vastaavien veneiden voimassaolevat luvut. Olisiko mahdollista, että taulukkoveneiden luvusta poikkeavalla luvulla ajavilta veneiltä vaadittaisiin dokumentti siitä mihin luku perustuu ja se pantaisiin nähtäville Näsijärven kisat-sivuille. Vanhentuneita todistuksia ei pääse näkemään Avomeripurjehtijoiden sivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *