Pimeen pyöräys ja veneiden tiedot

3 Comments

Arvon kilpailijat, ensimmäisenä tahdomme pyytää teiltä, ettette loisi jo olemassaolevia veneitänne uudelleen missään tilanteessa.
Jos huomaatte, että tasoituslukua ei näy ilmoittautuneiden listassa, tai se on väärä, tai haluatte vaihtaa veneen tietoja, pyytäkää ylläpitoa tekemään se. Jos luotte saman veneen useaan otteeseen, se vaikeuttaa ilmoittautumista tulevaisuudessa, kun venelistassa onkin yhtäkkiä vaikka 5 kpl samaa venettä, ja joutuu arvailemaan mikä niistä on se oikea.

Pimeen pyöräykseen osallistujat: pyydämme ilmoittamaan LYS-lukunne meille, niin voimme sen lisätä veneen tietoihin. Meihin saa yhteyttä mm. joko hallinta(ät)nasijarvenkilpailut.fi -sähköpostiosoitteesta, tai esimerkiksi facebookissa Näsijärven kisat -sivulle voi lähettää yksityisviestiäkin.

adidas yeezy 700 jordan 3 white cement new nike air max new style wigs custom basketball jersey adidas yeezy womens wig for sale best sex toy kansas city chiefs super bowl wins nike air max 270 men’s stores Full Lace Wigs custom soccer jerseys cheapest jordan 4 cheap jordan 4s nike air max 97 mens

Järjestelmässämme on yhdelle veneelle useamman eri tasoitusluvun tietokentät: FinRating2021, FinRating2020 ja LYS.

Kun luodaan kilpailutapahtuma sivuille, sille valitaan mitä tasoituslukujärjestelmää käytetään, ja tänä vuonna yleensä se on FinRating2021. Käyttäjä luodessaan uuden veneen pystyy lisäämään vain FinRating2021-luvun, joten vaikka kuinka monta kertaa luo veneensä uudelleen, ei sille LYS-lukua ilmaannu.

Ideaalitilanteessa meidän tietokannastamme löytyisi kaikki kilpailevat veneet kaikilla käytettävissä olevilla luvuilla, mutta sivusto luotiin juuri silloin, kun Suomessa LYS-järjestelmästä siirryttiin FinRatingiin, joten harvalla veneellä LYS-lukua on valmiiksi tiedoissa.

Pesemme kätemme Avomeripurjehtijat ry:n sekoiluista tasoituslukujen muutosten ja sääntöjen suhteen, sekä tästä johtuvista mahdollisista kilpailunjärjestäjien kömmähdyksistä. Yritämme parhaamme mukaan sopeutua uusiin muutoksiin.

3 thoughts on “Pimeen pyöräys ja veneiden tiedot”

 1. Moro,
  Veneessä Fanny
  kipparille Janne Hurme tuli este.
  Veneessä kipparina Petri Laaksonen.
  Lys 1.16

 2. Koko maassa ja Näsijärvelläkin on parin vuoden ajan vakavasti ja menestyksellä sovellettu Finrating-järjestelmää, joka melko varmasti on tarkin ja paras tasoituslukujärjestelmä, ainakin köliveneille. Tämän vuoksi on varsin käsittämätöntä, että kilpailuja järjestetään entisten, nykyään olemassa olemattomien tasoituslukujen avulla! Tämänkaltainen toiminta rapauttaa Avomeripurjehtijoiden melkoisen suurella työllä ja vaivalla luoman järjestelmän käytön ja johtaa entistä sekavampaan toimintaan. Edellä mainituista syistä ainakin Vitalina, FIN-8081 avoimesti boikotoi ko. kisaa ja jättää sen omaan arvoonsa sääntöjenvastaisena eskaaderi/retkipurjehduksena. Mutta nauttikaa toki kesän päättäjäisistä!

  1. ” Vene-71 – 50 vuotta Pimeen pyöräys
   …ei-niin-vakava purjehduskilpailu. ”

   Kiva keli ja 20 venettä lähtölinjalla!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *