Pimeen pyöräyksen tulokset on julki

0 Comments

Pimeen pyöräyksestä on vihdoin saatu tulokset julkaistua! Kilpailu ajettiin hienossa aurinkoisessa säässä, ja lähtölinjalla oli upeasti 20 venettä, eli taisi olla toistaiseksi tämän kauden suurin kisa osanottajamäärältään.

nike air jordan low nfl super bowl nfl jerseys cheap nike air jordan 4 custom jerseys nike air jordan 11 legend blue nike air jordan 1s adidas best shoes nike air maxes adult sex toys lace front wigs human hair nike air jordan 4 sex toy shop adidas yeezy foam runner nike air max 90 futura

 

Pahoittelut viivästyksestä, ei osattu odottaa, ettei Pimeesalmessa ole juuri lainkaan nettiyhteyttä, joten kärkisijat saatiin laskettua paikan päällä käsin paperille ja palkinnot jaettiin siellä.

 

Alkuun oli vaikeuksia, kun ilmoittautumisia puuttui pari kappaletta, ja vain harva venekunta oli ylipäätään kertonut tasoituslukunsa, ainakaan edes vuorokautta ennen. Osa venetyypeistä toki on niin tuttuja, että niille osattiin lisätä LYS oma-aloitteisestikin.

 

 

Tuulista ja purjehduksentäyteistä loppukesää!

T: Näsijärven kisat -ylläpitotiimi

 

 

 

P.S. Ilman spinaakkeria ilmoittautuneiden tulostenlasku oli itsekseen hajonnut, mutta nyt sekin on korjattu 2 koodiriviä kirjoittamalla. Toki FinRating-säännön mukaan ei ilman spinaakkeria enää ajella, ellei ole erikseen tilannut ja maksanut ”NS-todistuksen” veneelleen, mutta ainakin on nyt tuloksissa mahdollista tehdä niin, mikäli kilpailussa on sallittu osallistua ilman myötätuulipurjetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *