Uudet FinRatingit sekä ilmoittautuminen kisoihin

0 Comments

Tervehdys ylläpidosta!

 

Kuten osa ehkä jo huomasikin, ovat Avomeripurjehtijat ry päivittäneet FinRating-sääntöä, sekä suurinpiirtein kaikkien veneiden FinRating-tasoitusluvut muuttuivat täksi kaudeksi. Tämä johtaa siihen, että sivustollamme olevilla veneillä on tiedoissaan vanhat tasoitusluvut, ja ne tulisi päivittää uusiin, eikä se tavalliselta käyttäjältä onnistu. Ylläpitotiimimme pyrkii päivittämään kaikki seuraavaan kilpailuun (Rieväkylän regatta) ilmoittautuneet veneet oma-aloitteisesti kisapäivään mennessä.

 

Usealla etenkin järvipurjehtijalla on kaiken kukkuraksi sellainen tilanne, että oma vene ei olekaan enää FinRating-taulukossa, joka FinRating-säännön mukaan tarkoittaisi sitä, ettei sillä venetyypillä saa kisata — ellei hanki omaa todistusta veneelleen. Tässä tilanteessa toivottavasti kilpailupäälliköt sallivat vanhojen tasoituslukujen käytön luvuttomille veneille, kunnes Avomeripurjehtijoiden kanssa ehkä ja mahdollisesti on neuvoteltu jotain Näsijärvellä viimekin vuonna kisanneiden veneiden lisäämisestä takaisin taulukkoon.

 

Jos veneellesi ei löydy mitään tasoituslukua, etkä ole viime vuonna kisannut, otathan yhteyttä seurasi kilpailupäällikköön, ja voit lisätä hallinta@nasijarvenkilpailut.fi CC:ksi, niin mietitään mitä tehdään!

 


Teknisiä ongelmia

Kuten nopeimmat ilmoittautujat ovat ehkä huomanneet, ilmoittautumislomakkeen kilpailujen valinnassa on ”joku häikkä”, ja kaikki kilpailut listautuvat aakkosjärjestyksessä. Tilanne on tiedostettu, ja sitä korjataan. Sillä välin pidämme huolen, että kukaan ei vahingossa pääse ilmoittautumaan juuri tulossa olevien kilpailujen sijaan menneiden vuosien kilpailuihin.

 

Myös uuden kipparin ilmoittautuminen meni rikki, kiitos sähköpostilla yhteyttä ottaneeseen uuteen kisaajaan huomautuksesta. Ongelmaa ratkotaan jo ennen kuin tämä julkaisu tulee ulos.

Teknisiä parannuksia

Etusivulla on paljon toivottu menneet kilpailut -lista, jossa on muutama viimeisin kilpailu, kun haluaa nopeasti katsoa uusimpia tuloksia (kunhan järjestäjä on kirjannut ne itse tai lahjonut ylläpitoa tekemään sen).

Ilmoittautumislomakkeessa suurin inhokki oli kipparin sähköpostin kokonaisuudessaan muistaminen ja kirjoittaminen. Sitä on nyt muutettu niin, että omalla etu- tai sukunimellään saattaa jo löytää itsensä vetovalikosta!

 

Teknisemmin selitettynä tämä toimii niin, että algoritmi vertaa kippari-kenttään kirjoitettua merkkijonoa rekisteröityihin kippareihin, ja kun se löytää uniikin, vain yhdessä sähköpostissa olevan merkkijonon, se ehdottaa sitä, ja sen saa klikattua valituksi. Useimmilla sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@sähköpostintarjoaja.fi/com, jolloin kaimattomat löytävät itsensä etunimellään ja perheen ainoat kisaajat sukunimellään.

 

 

Hyvää kilpailukauden avausta itse kullekin,

Toivottaa Näsijärvenkisat-ylläpito


”Näsijärvenkisat-sivuston luonti sekä ylläpito on toteutettu vapaaehtoisten Näsijärvellä kisaavien purjehdusaktiivien voimin. Sivustoa tehdään, jotta Näsijärvellä kisoihin osallistuvat saisivat mahdollisimman joustavan ja toimivan alustan kisoille, tuloksille, ilmoittautumisille, ja niistä tiedottamiselle.”

One thought on “Uudet FinRatingit sekä ilmoittautuminen kisoihin”

  1. Hei, yritän parhaillaan ilmoittautua Sarjakilpailu 2:seen mutta homma kaatuu toistuvasti siihen, että vetovalikosta johon pitäisi ilmoittaa luokka, ei löydy valikkoa eikä se ota vastaan kirjoitusta. Voinko ilmoittautua näin: Luokka FinRating, kippari Jussi Heikkilä, Vene Vindö 32 Maria II?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *