Sarjakilpailu 1 peruttu

5 Comments

Sarjakilpailu 1 peruttu olemattoman tuulen vuoksi.

5 thoughts on “Sarjakilpailu 1 peruttu”

 1. Hö, me oltiin tuolloin jo järvellä, eka kisa, pikkasen reeniä alle ennen kisaa, ja sitten kun kello löi kuusi, ei ollut tuomarivenettä eikä muita kisaajiakaan…

  Tästä oppineena: voisivatko ainakin järjestävät seurat, mielellään muutkin päivittää tai linkittää tällä sivulla julkaistut uutiset omille kisasivuilleen. Menin meinaan ekaksi tsekkaamaan kalenteriin merkatun järjestäjän sivuilta että mikä tilanne ja siellä ei ollut mitään.

  Sami

 2. Hei! Olin tuolloin kilpailunjärjestäjänä. Koska uusissa sarjakilpailusäännöissä sanotaan, että kilpailun peruuttamisesta ilmoitetaan täällä klo 16.30 mennessä, tein niin. Paitsi että myöhästyin muutaman minuutin. Kun pääsee neljältä töistä, on aikataulu aika tiukka. Pistin myös tiedotteen TaPS:in ilmoitustaululle ja soitin Ännälle ja V-71:lle, jotka lupasivat hoitaa tiedotteet omille ilmoitustauluilleen.
  Seurojen nettisivuja ylläpitävät webmasterit eikä kilpailunjärjestäjillä ole oikeuksia laittaa sinne mitään. Keskustelupalstoille tiedotteen voisi laittaa, mutta tuskin sitä kukaan sieltä tulisi katsoneeksi, kun se ei ole "virallinen" ilmoituskanava.
  Itse asiassa tännekin voi kilpailunjärjestäjä laittaa tiedotteen vain kommenttina, mikä on vaikea löytää, kun se ei näy ennenkuin sen avaa.
  Kannattaa siis jatkossa katsoa kommentteja kilpailuohjelmaan. Se lienee loogisin paikka tiedotteelle. Viime keskiviikkona sivuston ylläpitäjä kyllä heti laittoi tiedotteen myös etusivulle. Toivottavasti myös jatkossa. Toisaalta tuskin keneltäkään voi vaatia päivystystä kaikkien Näsijärven kisojen aikana.

  t. Harri Nurmio

 3. Keskiviikkona 21.5. perutun sarjakilpailu 1 uusinta järjestetään kilpailukalenteriin merkittynä varailtana 20.8.
  Kilpailun päällikkönä Harri Nurmio.

 4. Moi,

  Kyllä sitten kun hetken aikaa selvitin, niin täältä löytyi paras tieto. En ole hirveän kokenut keskiviikkokisojen kävijä, joten kun nähin järjestelmiin tottuu, niin homma menee varmaan paremmin.

  Enkä hoksannut myöskään katsoa kisakalenterista puhelinnumeroa. Soitin tosin Tapsin sivuilta löytyvälle kilpailupäällikölle, Teemu Vastamäelle, mutta hänkin taisi olla väärä henkilö tässä asiassa.

  No, harjoitus ei mene koskaan hukkaan, tuli pari yllimääräistä reenivendaa ja spinun laskua, toivottavasti niistä on hyötyä seuraavassa kisassa.

  Sami

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *