Kilpailukauden aloitus -info. Sisältää myös oleellista tietoa!

0 Comments

Koronaviruspandemia viivästytti kilpailukauden alkua kesäkuulle asti, mutta nyt voimme aloittaa! Tässä julkaisussa kerrotaan muutamia yksityiskohtia tästä kaudesta.
Tätä julkaisua saatetaan päivittää myöhemmin lisää.

 

Ensimmäiset kilpailut kaudella 2020 ovat:
505-ranking 6.-7.6.
Junnukisa 5 tiistaina 9.6.
Sarjakilpailu 3 keskiviikkona 10.6.
Rieväkylän regatta poikkeusajankohtana 13.6.


FinRating

LYS-lukuja ei enää käytetä. Veneesi FinRating-luvun voit tarkistaa Avomeripurjehtijat ry:n sivuilta klikkaamalla tätä linkkiä. Jos haluat lukea lisää tietoa, miksi on siirrytty uuteen järjestelmään, klikkaa tästä.

 

Ilmoittautuminen kilpailuihin

Olemme parannelleet sivustoa talven aikana, ja kilpailija huomaa tämän erityisesti ilmoittautumislomakkeessa. Itse lomakkeessa ja sen ohessa on ohjeita ilmoittautumiseen.
Jos vastaan tulee ylitsepääsemättömiä ongelmia, kannattaa olla yhteydessä ylläpitoon.

 

Kilpailujen järjestäjille — tulosten syöttäminen

Loimme tulostensyöttöjärjestelmän, jolloin esimerkiksi viikkokisan järjestäjän on mahdollista helpohkosti kirjata tulokset itse suoraan netissä! Järjestäjiin tullaan olemaan yhteydessä erikseen asian tiimoilta.

 

Tiedotus kilpailuista

Tätä sivustoa ylläpidetään vapaaehtoisvoimin tiiviissä yhteistyössä kunkin Näsijärven seuran kilpailupäälliköiden kanssa, ja tiedot tulevat meille suoraan heiltä. Kilpailija näkee tulevat kilpailut parhaiten tämän kilpailusivuston kalenterista.
Erityisesti tänä poikkeuksellisena kesänä saattaa aikataulut muuttua ajoittain, ja pyrimme tiedottamaan tärkeimmistä muutoksista erillisillä julkaisuilla. Etusivulta näkee tulevat kilpailut kätevästi listana.

 

Tilaamalla uutiskirjeen, saat automaattisesti tiedon, kun sivustolla tiedotetaan tulevista kilpailuista. Klikkaa tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *