Jolla- ja sarjakilpailuiden välitulos julkaistu

0 Comments

Kilpailukauden noin puolivälin saavuttamisen ja kilpailusarjojen heinäkuisen tauon alkamisen kunniaksi Jolla- ja Sarjakilpailusarjojen välitulokset kauden alkupuoliskolla ajetuista kisoista on laadittu ja julkaistu. Jollakilpailuiden välitulos löytyy täältä ja Sarjakilpailuiden täältä, minkä lisäksi ne on linkattu myös kilpailulistaussivun alkuun.

Samalla sivuston ylläpito haluaa muistuttaa kilpailijoita ilmoittautumaan kilpailuihin. Ilman ilmoittautumista kilpailusta ei saa tulosta, eikä sijoitusta siten lueta sarjan kokonaistuloksiin. Kannustamme myös kilpailunjärjestäjiä syöttämään kilpailuiden tulokset sivustolle mahdollisimman pian kilpailun jälkeen (missä tosin on vuosien mittaan tapahtunut huomattavaa kehitystä). Lisäksi syystä tai toisesta peruutetuista kilpailuista saa ilmoittaa ei-kaikkitietävälle ylläpidollekin, jotta vältytään ihmettelemästä syytä puuttuville tuloksille.

One thought on “Jolla- ja sarjakilpailuiden välitulos julkaistu”

  1. Olisikohan keskiviikkokisoissa aika siirtyä siihen,että jos ykstyyppiveneisiin ei ilmoittaudu vähintään 5 venettä viivalle ,niin lähtöä ei ammuta ollenkaan?En oikein ymmärrä ketä palvelee tollaiset alle 5 veneen lähdöt tuollaisella radalla.Järjestäjillekkin se olis helpompaa,ja niiden löytyminenkin vois helpottua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *