Ilmoittautuminen kilpailuihin kaudella 2019

0 Comments

Jos osallistuu Näsijärvellä järjestettäviin kansallisen tason ranking-kilpailuihin tai vastaaviin, on seuraavalla tekstillä merkitystä. Silkastaan paikalliskisoihin osallistuva ei tule kokemaan muutoksia kilpailuihin ilmoittautumisissa, taikka tulosten seuraamisessa.
Nasijarvenkilpailut.fi on edelleen käytössä paikalliskisoihin, kuten esimerkiksi sarjakilpailuihin, sivustona jonka kautta voi ilmoittautua kilpailuihin, seurata tuloksia, lukea tiedotuksia ja katsoa kilpailukalenteria.

Näsijärvellä järjestettävien vähintään kansallisen tason kisojen viralliset kilpailusivustot eivät ole kuitenkaan tällä sivustolla, kuten eivät yleensä ennenkään ole olleet.
Kilpailukalenterista löytää linkin kunkin isomman kilpailun Manage2sail-tapahtumasivulle, jossa ilmoittautuminen tapahtuu, heti seurojen luotua kilpailusivut, eikä ilmoittautumista voi kyseisiin ranking- tai vastaaviin kilpailuihin nasijarvenkilpailut.fi:ssä tehdä.

Mikä Manage2sail← linkki
Manage2sail on maailmanlaajuisestikin käytössä oleva sivusto, jossa hoituu kilpailun ilmoittautumisesta tulospalveluihin kaikki tarvittava. Purjehtijan pitää vain tehdä käyttäjätunnus, jonka jälkeen ilmoittautuminen kilpailuihin on mahdollista.
N ja TaPS ovat ottaneet kyseisen alustan käyttöönsä täksi kesäksi, ja saamme nähdä, mihin suuntaan sen hyödyntäminen tulee etenemään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *